دکتر حسین رضایی زاده به سرپرستی دانشکده طب سنتی منصوب شد

rezaeizade

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران:
دكتر علي جعفريان رييس دانشگاه در حكمي دكتر حسين رضايي زاده را به عنوان سرپرست دانشكده طب سنتي منصوب كرد.

در متن اين حكم آمده است:

جناب آقاي دكتر حسين رضايي زاده
استاديار محترم دانشگاه
با سلام و احترام
توفيق خدمت در دانشگاه علوم پزشكي تهران از افتخاراتي است كه اعضاي محترم هيأت علمي دانشگاه هريك به نوعي آن را در دوران حيات علمي خويش تجربه مي‌كنند و مسئوليت‌هاي اجرايي يكي از اين فرصت‌هاست كه از اهميت ويژه‌اي برخوردار است.
با توجه به نظرخواهي انجام شده براساس دستورالعمل مصوب هيأت رئيسه دانشگاه و نظر به سوابق علمي و اجرايي، جنابعالي را به عنوان سرپرست دانشكده طب سنتي منصوب مي‌نمايم.
انتظار مي‌رود با جلب مشاركت اعضاي محترم هيأت علمي و كاركنان دلسوز، ضمن پيشبرد امور جاري دانشكده طبق ضوابط و مقررات نسبت به امور ذيل اهتمام ويژه مبذول فرماييد:
۱- تدوين برنامه ۴ ساله بر اساس نقشه علمي و اولويت‌هاي دانشگاه
۲- اقدام در جهت ارتقاء جايگاه آموزشي پژوهشي دانشكده در سطح كشور
۳- گسترش و بكارگيري روش شناسي علمي در عرصه طب سنتي
۴- اولويت ديدگاه سلامت نگر و پژوهش محور در طب سنتي
۵- استانداردسازي خدمات درماني و دارويي مطابق با نيازهاي بومي و روش‌هاي صحيح طبابت و داروسازي
۶- طراحي هدفمند پژوهش‌هاي كاربردي و دانش بنيان منجر به خدمت يا محصول مطابق با روش‌هاي روزآمد
۷- فراهم نمودن عادلانه و بهينه شرايط و فرصت‌ها براي فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي همه اعضاي هيأت علمي و دانشجويان رشته‌ها و مقاطع مختلف
۸- تمهيد شرايط جذب دانشجوي خارجي با همكاري معاونت بين‌الملل دانشگاه
اميدوارم با استعانت از درگاه باري‌تعالي و عنايات حضرت ولي‌عصر عليه‌السلام در انجام امور محوله چنانچه مورد رضاي اوست، موفق باشيد.
دكتر علي جعفريان
رئيس دانشگاه

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!