ساندویچ و پیتزا از دیدگاه طب سنتی

555

ساندویچ و پیتزا به خاطر داشتن سوسی و کالباس، بیماری های مختلفی را باعث می شوند. خمیر پیتزا چون از آرد نول تهیه می شود، بعد از مصرف در روده تبدیل به قند شده و تولید الکل می کند که می تواند موجب بیماری میگرن شود. از دیگر عوارض ناشی از این غذاها بیماری های پوستی، عصبی و یبوست است که خود عوارضی مانند همورویید، شقاق مقعد و بیماری کولیت یا قولنج روده و … را به دنبال دارد.

نکته : پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه آن، که در اثر ماندن و تخمیر زیاد حالت کش دار پیدا می کنند سودازا می باشند. توصیه می شود به جای آن ها از فلافل که از غذاهای مفید و سنتی ایرانی می باشد استفاده شود(به شرط آنکه روغن آن سوخته نباشد)

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *