نخستین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان

sartankongere

به گزارش روابط عمومی دانشکده طب سنتی، نخستین کنگره ملی طب فراگیر در سرطان، طب مکمل و طب رایج با هدف ایجاد همگرایی و هم افزایی بین رشته‌ های مختلف طب رایج و مکمل در جهت بهبود کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان و همچنین شناسایی و معرفی پتانسیل‌ های موجود در این طب در امر درمان کنترل سرطان، ۱۴ تا ۱۶ بهمن ماه ۹۴ در محل مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

دکتر کیوان مجیدزاده رییس نخستین همایش ملی طب فراگیر در سرطان در گفت وگو با خبرنگار ایسنا منطقه علوم پزشکی تهران، با تأکید بر این نکته که طب مکمل و جایگزین نیاز به ساماندهی جدی دارد، گفت: بسیاری از حوزه‌ها در بحث طب فراگیر در هاله ابهام هستند و بسیاری دیگر مغفول مانده‌اند در حالی که پتانسیل‌های ویژه‌ای در این خصوص در کشور وجود دارد که می‌بایستی شناسایی شود.

وی تأکید کرد: وظیفه داریم نقش خود را قدم به قدم در مسیر ساماندهی این مقوله ایفا کنیم. اولین قدم در این مسیر شناسایی جامعه هدف است لذا باید در قالب این کنگره پتانسیل‌ های موجود طب سنتی و مکمل را گونه شناسی، معرفی و ثبت کنیم تا بتوانیم این حوزه را از مواردی که باعث سوء‌استفاده می‌شود پاک سازی کنیم.

مجیدزاده تصریح کرد: رسالت ما در برگزاری این همایش و انجام این مسیر معرفی روش ها و پتانسیل‌ های صحیح، علمی و سالم به جامعه و مردم است.

رییس نخستین همایش ملی طب فراگیر در سرطان درباره محورهای مورد بحث در این همایش گفت: طب ایرانی در سرطان، گیاهان دارویی و موارد طبیعی، اخلاق پزشکی در سرطان، مکاتب طبی مکمل رایج جهان در سرطان، تغذیه و رژیم درمانی در سرطان، طب تسکینی در سرطان، بیوالکترومغناطیس و صوت در سرطان از جمله محورهای مورد بحث در این همایش است که با حضور و همکاری پیشکسوتان و برترین‌های کشور در این حوزه برگزار خواهد شد و از همکاری سایر صاحبنظران در این خصوص به ویژه حوزه های پزشکی، فنی مهندسی و علوم انسانی استقبال می‌شود.

گفتنی است دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز دربرگزاری این کنگره مشارکت دارد.
علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به آدرس اینترنتی پایگاه پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی: www.ibcrc.ir/iocongress مراجعه کنند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!